In actie voor de Rieshoek

NOORDLAREN

Wethouder Mathilde Stiekema gaf zaterdagmiddag om 16:00 uur het startsein voor Actie Marathon Noordlaren voor behoud van de Rieshoek. De rondjes werden dit keer niet gemaakt op de schaats, maar per step, met rolschaatsen, wandelend met de hond en slepend met autobanden. Er werden trainingen yoga, tai chi, zelfverdediging en bootcamp gegeven. Deelnemers lieten zich sponsoren en sympathiserende bedrijven ondersteunden de actie met geld en middelen. Dankzij de aanmoediging langs de kant en ondanks de hele natte zondagochtend bleef de sfeer er goed inzitten. Wilt u ook doneren of een renteloze lening verstrekken? Kijk dan op www.crowdfunding-derieshoek.nl. Als het dorp eigenaar wordt van het pand, kan Noordlaren haar eigen ontmoetings- en voorzieningencentrum blijven houden.

Foto: Stef Steneker


Auteur

Redacteur