Ol Eel boeken- en platenmarkt

- OP HEMELVAARTSDAG, DONDERDAG 10 MEI, HOUDT DE HISTORISCHE VERENIGING OL EEL VOOR DE ZEVENDE KEER EEN GROTE BOEKEN- EN PLATENMARKT IN HAAR HISTORISCH CENTRUM IN PATERSWOLDE.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, houdt de Historische Vereniging Ol Eel voor de zevende keer een grote Boeken- en Platenmarkt in haar historisch centrum in Paterswolde.

De inbreng van boeken, lp’s, singles, cd’s, video’s is ook dit jaar overweldigend. Op de Deel (het voormalige turngebouw) is de boekenmarkt met ongeveer 8.000 nieuw ingebrachte boeken ingericht en in de Hesselinkzaal is de platenmarkt met zo’n 3.000 grammofoonplaten, cd’s, dvd’s en dergelijke. De boeken- en platenmarkt is vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur geopend en de entree is gratis. De Boeken- en platenmarkt met de gezellige randactiviteiten wordt om 10.00 uur op ludieke wijze geopend. Ook dit jaar wordt speciale aandacht aan de jeugd besteed. Zo is er voor alle kinderen een grabbelton en kunnen ze koekhappen, maar ook een gratis ijsje. De allerkleinsten, of eenieder die zich nog klein voelt, worden op nader te bepalen tijden voorgelezen. Ook dit jaar is er weer een springkussen. Op de boekenmarkt is er een speciale afdeling met kinder- en jeugdboeken. Hiernaast zijn er diverse gezellige randactiviteiten voor jong en oud met de overheerlijke poffertjes van Ol Eel en een gezellig terras. ’s Middags kunt u om 14.00 en 15.00 uur genieten van het bekende mannenkoor Stamtoavel Singers met hun gezellige repertoire. Boeken- en Platenmarkt, 10 mei, Historisch Centrum, Bähler Boermalaan 6 Paterswolde

Auteur

admin