Theater Pannenkoek komt naar Haren

HAREN

Natalie van Eerden en Inge Bakker vormen samen Theater Pannenkoek. Zij maken avontuurlijke, interactieve en muzikale kindervoorstellingen voor 2+, vaak aan de hand van een prentenboek.

Theater Pannenkoekgrotendeels in opdracht van bibliotheken, scholen, kinderdagverblijven en theatertjes. Met de nationale voorleesdagen spelen ze altijd een voorstelling in bibliotheek Haren. Op vrijdag 4 mei verzorgt Theater Pannenkkoek een voorstelling in de Mellenshorst in Haren. Vanaf 3 mei tourt Theater Pannenkoek twee maanden door de provincie naar aanleiding van een facebookpost. Theater Pannenkoek: „In de Facebookpost werd door ons gevraagd in welke dorpen er behoefte is aan avontuurlijk kindertheater. Hier werd massaal op gereageerd! Dus nu wagen de gok vanuit thuisbasis Groningen en hebben we een een tiental zaaltjes gehuurd in de provincie, waaronder de Mellenhorst in Haren op Vrijdag 4 Mei om 15:30 uur. Nu hopen we natuurlijk wel dat iedereen komt kijken en luisteren!”

Auteur

kvanderweide