Weidevogels herkennen in de Onnerpolder

ONNEN

Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 28 april een wandeling met het thema: vogels herkennen in het waterwingebied Onnerpolder.

Samen met Waterbedrijf Groningen wwordt er gewandeld door het nieuw ingerichte gebied achter het pompstation. De gids vertelt wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en er wordt in het veld gezocht naar weidevogels zoals kievit, grutto, wulp en tureluur, diverse eenden- en sternsoorten of roofvogels zoals buizerd, kiekendief, en mogelijk zelfs een zeearend. De wandeling is circa 4 kilometer lang. Tip: neem laarzen of stevige schoenen mee en winddichte kleding. Ook een verrekijker is een aanrader. Locatie: Waterbedrijf Onnen, Waterleidingweg 8 Onnen Tijd: 9.00 - 11.00 uur Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis

Auteur

admin