Informatiemoment zorg thuis in zwembad Scharlakenhof

HAREN

Op vrijdag 11 mei 2018 houdt Allerzorg in zwembad Scharlakenhof een informatiemoment over zorg thuis. Dit moment wordt gecombineerd met het wekelijkse Aquafit voor ouderen.

U wordt daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Aquafit in zwembad Scharlakenhof. Na afloop kunt u samen met andere deelnemers genieten van een kopje koffie of thee en is er de mogelijkheid om met verpleegkundigen van Allerzorg in gesprek te gaan over de mogelijkheden rondom zorg thuis. Deelname aan het zwemmen is geheel gratis. Wilt u zich aanmelden voor dit event? Neem dan voor 2 mei contact op met Alette Wolf van Allerzorg via 06-21442723. Informatiemoment zorg thuis, vrijdag 11 mei van 09:30 uur tot 10:30 uur in zwembad Scharlakenhof in Haren.

Auteur

admin