Je eerste mini triatlon!

HAREN

In de meivakantie organiseren de Sportcoaches Haren twee keer een Halve Sportdag Scharlenhof én voor het eerst een mini triatlon voor het goede doel. De triathlon vindt plaats op 1 mei en is onderverdeeld in leeftijdscategorieeën. Voor jong en oud! Al het entreegeld gaat naar het campagneteam voor Huntington. Kinderen van 6 t/m 10 jaar gaan 2.5 km hardlopen, 4 km fietsen en 250 m zwemmen. Kinderen van 11 t/m 15 jaar gaan 2.5 km hardlopen, 8 km fietsen en 250 m zwemmen en ben je 16+ dan ga je 5 km hardlopen, 12 km fietsen en 250 m zwemmen. Deelname bedraagt 5 euro. Inschrijven tussen 12:00 en 13:00 uur. De start is om 13.00 uur bij Sporthal Scharlakenhof. Zwemdiploma A & B zijn een vereiste. Eigen hardloop-, fiets- en zwemkleren én een eigen fiets meenemen.

Geef je op via www.haren.nl/sport.


Auteur

Redacteur