Tweede Kamerdebat over herindeling online te volgen

HAREN

 De Tweede Kamer debatteert vanavond, dinsdag 17 april, over de voorgenomen herindeling van de gemeente Haren met Groningen en Ten Boer. Een delegatie Hareners is ter plekke aanwezig in Den Haag. Het debat is ook te volgen via een live-stream.

Via www.tweedekamer.nl/vergader…/livedebat/plenaire-zaal kunt u om 18:30 uur live mee te kijken. Wilt u het debat op een ander moment terugzien? Dat kan tot een week na dat. Download dan de ‘Debat direct’-app via de App-store of Google Play. Minister Ollongren is van mening dat Haren geen duurzaam toekomstperspectief heeft. Ook zijn er vraagtekens bij de genomen maatregelen. Het is nu afwachten of de Tweede Kamer de uitspraken van minister Ollongren steunt of niet. Hierna buigt de Eerste Kamer zich nog over de voorgenomen herindeling

Auteur

kvanderweide