Creatieve middagen in de Rieshoek in de meivakantie

NOORDLAREN

Wegens groot succes worden in de meivakantie weer twee Creatieve Carrousels op de woensdagen in De Rieshoek in Noordlaren gehouden.

Deze voormalige basisschool midden in de natuur, leent zich bij uitstek voor deze activiteit. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen die dagen naar hartenlust mee doen aan verschillende creatieve workshops, koken en yogales volgen.

Wat is er te doen?

Woensdag 2 mei van 9 tot 11.45 en van 12.45 tot 15.30. Beide dagdelen is er keuze uit yoga, textielbewerken, koken en techniek in De Knutselkeet. Woensdag 9 mei van 9 tot 11.45 en van 12.45 tot 15.30. Beide dagdelen is er keuze uit grafiek, textiel bewerken en houtbewerken. Beide dagen zijn afwisselend qua aanbod (elke workshop is anders) en er zijn meerdere keuzemomenten voor de kinderen. Voor kinderen die hele dagen willen meedoen is er de mogelijkheid tot ‘overblijven’ van 11.45 tot 12.45. Locatie: De Rieshoek, Zuidlaarderweg 63 in Noordlaren. Bijdrage: € 12,50 per dagdeel. Opgeven kan via activiteitenrieshoek@gmail.com. Voor meer informatie kunt u bellen met Karianne Simmers, 06-36163661

Auteur

admin