Gezocht (jonge) mensen die mee willen doen aan een workshop van Thalia Muziektheater Haren

Haren

Na het grote succes van het uitvoeren van de musical 'Amerika Amerika' in maart 2018, start Thalia nu met een workshop.

In deze workshop ga je aan de slag met nieuw repertoire met als thema ZOMER, waarbij je natuurlijk ook gaan bewegen aangezien Thalia een muziektheaterkoor is! Thalia is op zoek naar (jonge) mensen die zin hebben om hieraan mee te doen en die leuk vinden om te bewegen tijdens het zingen. Na de workshop, die uit ongeveer 10 avonden bestaat, gaat hte gezelschap zich presenteren met een spetterend optreden tijdens de Kunst- en Cultuurmarkt op zaterdag 15 september. Daarna hoopt Thalia te starten met een nieuwe musicalproductie waarbij ze het natuurlijk fijn vinden dat je het zo leuk vond dat je blijft om hieraan mee te doen!! Waar: in het Clockhuys, Brinkhorst in Haren. Wanneer: iedere maandagavond van 20 uur tot 22:15 uur (behalve in de schoolvakanties) Start: 14 mei 2018 Kosten: € 25 Opgave bij: Yvonne van Leeuwen, 050 5340198, thaliaharen@gmail.com

Auteur

admin