Casa Bellezza wint Beauty Award 2018

EELDE/PATERSWOLDE - Bianca de Boer van Casa Bellezza won op 22 april 2018 de titel ‘Beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’.

Dat de award precies samenvalt met het 10-jarige jubileum van haar salon is toeval, maar voelt als een bekroning op alle energie die Bianca samen met haar partner in haar salon heeft gestopt.

Beauty Award gala

Het Beautyaward gala werd dit jaar gehouden in het congrescentrum te Nieuwegein. Kim Kutter presenteerde deze feestelijke avond. Er heerste een gezonde spanning in de zaal die gevuld was met ongeveer 700 gasten uit de Beautybranche. Naast dat men kon genieten van veel show en entertainment zaten de genomineerden voor deze prestigieuze beauty Award stiekem allemaal te wachten op het moment van de waarheid. Wie zou de felbegeerde prijs mee naar huis nemen?

Bianca was genomineerd voor de titel ‘Beste schoonheidsspecialiste van 2018’. Haar inschrijving had de jury omver geslagen, waardoor ze door mocht naar de volgende ronde. Het rapport van de mysteryguest was al net zo lovend. Ook hier niets dan complimenten. In de derde ronde moest Bianca zichzelf presenteren aan een jury.

Wat zegt de jury over Bianca

“De ambities die deze schoonheidsspecialist voor haar salon heeft neergezet, werkt ze op alle vlakken zorgvuldig uit. De uitstraling van de salon, haar communicatiemiddelen en haar eigen persoonlijkheid passen bij deze ambities. Als vakspecialist koos ze zorgvuldig merken die aansluiten bij haar eigen visie op het vak en bij de diensten die ze wil bieden. Ook haar regionale ambities sluiten daarbij aan.“

Bianca: ”De eigenlijke reden om mee te doen was dat ik me graag wou meten met andere schoonheidsspecialisten. Het houd je scherp en zorgt ervoor dat je steeds duidelijker krijgt wat je visie en je missie is. Het voelt dan ook als een enorm compliment dat ik erkenning heb gekregen van de jury, de beautybranche en mijn klanten. Ik ben supertrots dat ik de Beauty Award mee mag nemen naar onze fantastische salon in Eelde Paterswolde. De award zal een prominente plek krijgen in mijn salon. Mijn ambitie is om uit te groeien tot een begrip in de regio. Om daar te komen zal ik moeten blijven verassen en vernieuwen.”

Casa Bellezza is gevestigd in een van de meest karakteristieke panden van Eelde-Paterswolde. Als je binnenkomt wordt je omarmd door liefde en oprecht gemeende aandacht. Resultaat gericht werken wordt hier gecombineerd met een “touch of Wellness”.

Kortom; een terechte winnares!