Er gaat niets boven Haren

HAREN

Koningsdag werd dit jaar in Haren gevierd onder prachtige weersomstandigheden. Oranjevereniging Oranje Nassau Haren presenteerde een uitgebreid programma. Tussen de Viswedstijd in alle vroegte in het Boeremapark en ‘s avonds het Oranjeconcert in de Gorechtkerk, werd een heel scala aan activiteiten aangeboden. Het centrum van Haren stond bol van oranje gezelligheid! Locoburgemeester wethouder Michiel Verbeek en de voorzitter van de Oranjevereniging Oranje Nassau H. Heikema van de Kloet, openden ‘s ochtends voor het gemeentehuis Koningsdag. De gemeente Haren werd ook vereerd met een bezoek van de Koninklijke familie, in de namiddag bezochten zij De Rietschans aan het Paterswoldsemeer in Haren, waar het Koninklijke gezelschap dineerde. Het was een Koningsdag in de gemeente Haren om nooit te vergeten!

Foto: Stef Steneker