Slotavond Run de Middelhorst

HAREN

De slotavond van Run de Middelhorst vindt plaats op zaterdag 12 mei in Café de Middelhorst in Haren.

Van September 2017 t/m April 2018 hebben 8 koppels mee gedaan aan Run de Middelhorst. Alle avonden waren een groot succes en ieder koppel vond het geweldig om eens een keer een café te runnen (en soms ook heel vermoeiend). Elk koppel heeft geweldig z'n best gedaan om iedere keer een leuk thema aan de avond te geven en het café ludiek te versieren.

Wie wint de all inclusive vakantie?

Op deze laatste avond kunt u nog een maal de 8 koppels ontmoeten. Ieder koppel staat een half uur achter de bar en de beste barkeeper(ster) wordt bekend gemaakt door een deskundige jury.

Om ongeveer 01.30 uur wordt het winnende koppel bekend gemaakt, die een week lang all inclusive mag gaan genieten van een verdiende vakantie naar een warm land.

Volgend seizoen gaat Run de Middelhorst door van sept.t/m april. Lijkt je het leuk om ook eens een cafe te runnen en als kastelein te spelen? Geef je dan op in Cafe de Middelhorst of mail naar cafedemiddelhorst@hotmail.com.