G-team traint met Ernest Faber

HAREN

De spelers keken er al weken naar uit maar afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover. Ernest Faber, de trainer van FC Groningen verzorgde de training bij het G-team van vv Gorecht.

Gorecht en Asser Boys zijn een samenwerkingsverband aangegaan om zo aan de KNVB G-competitie te kunnen blijven deelnemen. Daarom waren er ook spelers van het G2 team aanwezig bij de training oftewel een mooie grote groep met spelers.

De spelers waren allemaal ruim op tijd aanwezig in de kleedkamer toen opeens het geroezemoes verstomde, want daar was hij dan eindelijk! Hij stapte zomaar de kleedkamer binnen! Na iedereen de hand te hebben geschud verplaatste de spelers zich naar het trainingsveld. Voordat de training begon, werd er een teamfoto gemaakt van alle spelers van vv Gorecht en van de Asser Boys. Toen iedereen van een bal was voorzien begon de echte training.

Het leek net alsof Ernest Faber al jaren deze speciale groep trainde. Iedereen zette ook zijn beste beentje, voor want je wil natuurlijk laten zien hoe goed je kunt voetballen. Na vijfenveertig minuten werd de groep in tweeën gesplitst en begon de partij vorm. Deze werd afgesloten met het penalty schieten op onze keeperstrainer Jari. Iedereen genoot met volle teugen van deze bijzondere training door Ernest Faber.

Trainers en leiding van zowel Gorecht als Asser Boys: ‘Ernest ontzettend bedankt voor deze leuke trainingsavond!’