Wat is er deze maand te doen op Open Coffee Haren

HAREN

Ook deze maand gaat de presentatie bij Open Coffee Haren over het doorvoeren van de nieuwe AVG Privacywet. Vorige maand bleken er na afloop nog zoveel vragen. Daarom hebben we Jan Derksen gevraagd om een vervolgpresentatie te verzorgen op donderdag 17 mei.

Jan heeft veel ervaring als ICT-projectmanager en als managementconsultant. Waar Koen Konings (presentatie 19 april jl) vooral gericht bezig is met de juridische kant van de doorvoering van de nieuwe privacywet, is Jan juist bezig met de implementatie van de privacy processen.

3 belangrijke elementen bij de doorvoering van de nieuwe Privacywet

1. Het ontwikkelen van een verwerkingsregister.

2. Het beschrijven van de verwerkingen.

3. Het afhandelen van vragen en klachten.

Tijdens de presentatie behandelt Jan deze onderwerpen en geeft daarbij praktische tips om je verder op weg te helpen. Wat moet er minimaal in je verwerkingsregister staan? Hoe kun je de verwerking van persoonsgegevens op een eenvoudige manier beschrijven? Aan de hand van een of meerdere voorbeelden zal hij je laten zien hoe jij het aan kan pakken voor jouw bedrijf. Hij geeft tips en tricks zodat jij weer een stap verder op weg geholpen bent voor een AVG-proof bedrijf.

Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst

Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen

Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand,

Tijd: v.a. 9.30 - 11.30 uur, interactieve sessie 10.00 – 10.15 uur

Kosten: € 5 (contant) inclusief koffie/thee

Lidmaatschap: nvt