Onhaasten en op adem komen

HAREN

Sportcentrum Energy opent binnenkort een nieuwe locatie.. Yoga/Pilates Energy van Tineke Berends in Felland Noord biedt voor beginners en gevorderden een verscheidenheid in lessen aan. De lessen worden gegeven door gecertificeerde docenten. Tineke: “Wanneer je deze vorm van bewegen gaat gebruiken in je leefstijl maak je grote sprongen vooruit in je gezondheid”

Yoga en Pilates bieden veel voordelen aan lichaam en geest. Chronisch zieken kunnen er ook erg veel baat bij hebben. Zo is er bijvoorbeeld een Stretch & Relax les, deze is voor iedereen inzetbaar. Maar ook de pilates voor 60 plussers is zeer gewild. Verder wordt er ouder/peuter yoga aangeboden, dit kan voor een ouder/verzorger zijn, maar ook een oma of opa.

Hot Yoga

Nieuw is de Hot Yoga! Tineke: “We zijn een van de weinige Studio’s in het noorden die Hot Yoga aanbiedt. Het komt uit Amerika overwaaien en veel bn’ers hebben nu hun heil hierin gevonden.”

Hot Yoga wordt beoefend in een ruimte van ongeveer 35 graden. Je raakt veel afvalstoffen kwijt en is een weldaad voor lichaam en geest.

Je kunt je opgeven voor gratis open lessen van maandag 14 mei t/m vrijdag 18 mei. Zie www.energyharen.nl. Iemand die na een proefles besluit om door te gaan krijgt extra voordeel na het kopen van een 10 kaart in die week. Wil jij weten wat dat is? Meld je dan aan via 050-5371295 of info@energyharen.nl