Feestweek Oosterhaar 2018

HAREN

Van maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) tot en met zaterdag 26 mei vindt in Oosterhaar in Haren de Feestweek plaats, georganiseerd door Buurtvereniging Ons Belang.

Voor vele inwoners van Haren een begrip. Met een aantal vaste activiteiten zoals de braderie en de bingo`s. Maar ook nieuwe activiteiten en activiteiten terug van weggeweest. Dit de eerste feestweek zonder de wielerronde van Haren.

Op maandag 21 mei, 2e Pinksterdag, start de feestweek met een leuke familiedag. Vanaf 13.00 mag er gestart worden een mooie fietsroute en een autosterrit.

Dinsdagmiddag 22 mei vanaf 14.00 uur Shantykoor Westerstörm uit Westerbroek aanwezig om een optreden te verzorgen. Vanaf 18.00-19.30 uur kan er onbeperkt spareribs worden gegeten (opgave bij de beheerder) en `s Avonds is het tijd voor het open Oosterhaar Darttoernooi.

Woensdag 23 mei is de Super Kinderbingo, vanaf 15.00 zullen de kinderen strijden om de mooiste prijzen. `s Avonds gaan we kaarten en sjoelen om vleesprijzen.

Donderdag 24 mei tussen 16.00 en 19.00 uur kunt u kennis maken met diverse culturen in je wijk. Oa. Koken & kletsen en Kleurrijk Haren zijn hier aanwezig. Met oa. Dans,cultuur,muziek eten en drinken.

Vrijdagavond 25 mei is er de Super Bingo. 10 ronde`s met diverse mooie prijzen. Oa. Levensmiddelen, vlees, maar ook (lekkere) producten.

Zaterdag 26 mei is de laatste dag. Vanaf 11.00 uur start de Braderie rondom MFC De Mellenshorst met het rad van avontuur, Lekker-in-je-vel-buurt-beurs en een klimwand met tokkelbaan. Om 15.30 uur de Hoge Hakkenrace. En `s avonds het slotfeest met Partyband Sunshine, Pieter van der Zweep en Jeroen Look a like Hazes.