Viering 2-jarig bestaan

HAREN

In de afgelopen twee jaren begeleidde Joost Hendrickx al heel wat mensen met overgewicht en obesitas uit Haren en Groningen-Zuid, maar ook uit Eelde/Paterswolde en Hoogezand wisten geïnteresseerden hem te vinden.

Het PowerSlim afslankprogramma is gebaseerd op het meest recente, wetenschappelijk onderbouwde inzicht, dat het fors verlagen van de inname van koolhydraten en tegelijkertijd het flink verhogen van de eiwitinname het meest effectief is om ook op lange termijn op het gewenste gewicht te blijven. Mensen met overgewicht of obesitas die voor 15 juni starten met het PowerSlim-afslankprogramma worden extra in de watten gelegd…

Succesverhalen

Joost Hendrickx kan terugkijken op twee succesvolle jaren en onderbouwt dat aan de hand van de resultaten van cliënten. “De meeste klanten van het eerste uur hebben inmiddels een gezond streefgewicht weten te bereiken én te behouden en kennen nu de ins en outs van een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Tijdens de eerste (strikte) fase ligt de focus op het behalen van het streefgewicht met behulp van de PowerSlim producten, maar daarna verleggen we de aandacht naar het aanleren van een gezond, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Via de overgangsfase, waarin heel geleidelijk aan weer (goede) koolhydraten aan de voeding worden toegevoegd, komt de klant in de stabilisatiefase die nog een jaar duurt. Dan komt de klant nog eens per maand op controle en kunnen we nog tijdig bijsturen als het nodig is, want natuurlijk komt de klant weer aan als zij (of hij) weer in ‘oude valkuilen’ trapt. Iedere maand bespreken we een thema, variërend van ‘etiketten lezen’ of ‘bewegen’ of ‘uit eten gaan’ tot ‘verantwoord koken’ of ‘emotie-eten’...”

Realistisch

“Uiteraard zijn het niet alleen maar grandioze succesverhalen”, geeft Anita van Veldhuyzen ruiterlijk toe. “Soms komt iemand erachter, dat dit programma niet bij hem of haar past en regelmatig stopt iemand door allerlei omstandigheden voortijdig met het programma, maar dat zijn gelukkig uitzonderingen.

Trakteren

Wie jarig is, trakteert! Iedereen die voor 15 juni a.s. daadwerkelijk start met het PowerSlim afslankprogramma krijgt 20 euro korting op het Starterspakket met daarin voor 179 euro aan voedingsproducten, vitaminen/mineralen, een shakebeker en een prachtig kookboek met praktische voorbeeldmenu’s en heerlijke recepten. Bovendien ontvangt de nieuwe starter een fraaie Zomergoodiebag ter waarde van 20 euro met daarin een luxe lunchpot van hoge kwaliteit en een zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten.

Meer informatie

Gewichtsconsulent Joost Hendrickx is te bereiken via joost@afslankcenterharen.nl of o6-12640739. Zie ook www.afslankcenterharen.nl of op www.powerslim.nl.