Ernest Faber traint meidenelftal VV Gorecht

HAREN

FC Groningen-trainer Ernest Faber gaf op vrijdag 18 mei een gasttraining aan MO13-2, meisjes onder 13. Het was zijn laatste training die hij in dienst van FC Groningen gaf, zoals hij zelf vertelde.

Hoewel hij eigenlijk een uur training zou geven, duurde de training in totaal anderhalf uur en nam hij ook na afloop uitgebreid de tijd voor selfies en handtekeningen. Het was een leuke en gevarieerde training die de speelsters zeer geconcentreerd en met plezier volgden. Bij een oefening gaf Ernest nog zijn eigen (!) overjas en trainingsjas cadeau aan twee meiden die vanaf de middenlijn de bal in het doel schoten.

Namens alle meiden bedankt VV Gorecht Ernest heel hartelijk voor deze training, die hij in zijn nog steeds drukke schema wist in te passen. En zoals Ernest zei, wie weet ziet hij enkele meiden van MO13-2 nog eens terug bij de Oranje Leeuwinnen mocht hij daarvan in de toekomst wellicht nog eens trainer worden!