Kom een dagje zeilen op het Zuidlaardemeer

KROPSWOLDE

Zeilvereniging Zuidlaardermeer houdt op zaterdag 26 mei open dag. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de zeilvereniging, de verschillende typen zeilboten en om lekker het water op te gaan.

Tijdens de open dag liggen er diverse soorten zeilboten, zoals Optimisten, Splashes, Lasers, O-jollen en 16 m2. Enthousiaste leden kunnen u er alles over vertellen en wie zin heeft, kan lekker het meer op, met een zeilboot of met een van onze motorboten.

De jeugdleden trainen ’s ochtends van 10:00 tot 12:00 uur in hun Optimisten en Splashes. Kinderen die interesse hebben in zeilen kunnen gratis les krijgen in een van de club-optimisten of opstappen op de club-Spanker.

’s Ochtends en ’s middags vaart er ook een grote Lemster Aak voor een gratis tochtje over het Zuidlaardermeer. Vanaf het terras hebt u prachtig uitzicht over het water. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Meerweg 58 in Kropswolde.