Open Podium Haren

HAREN

Het Harener Weekblad en de Culturele Raad Haren (CRH) brengen wekelijks op deze plek een cultuurtip, want: ‘Cultuur beleef je in Haren!’

De Cultuurtip van deze week lijkt een beetje vroeg, maar er zit een gedachte achter. Dat komt zo: we willen iedereen dolgraag uitnodigen voor een Open Podium op vrijdagavond 8 juni in ’t Clockhuys. Maar dan moeten we wel zeker weten of er ook artiesten zijn die op die vrijdagavond willen optreden. Anders kunt u natuurlijk net zo goed thuis blijven.

Goed: daar gaan we. De commissie Podiumkunsten van de Culturele Raad speelt al tijden met de wens een Open Podium in Haren te organiseren. De commissie ging te rade bij VRIJDAG, een professionele organisatie die op allerhande fronten amateurkunstenaars een handje helpt. Laat juni nu de Maand van de Amateurkunst zijn. Alle reden om de handen ineen te slaan.

Harense amateurkunstenaars worden uitgenodigd zich aan te melden voor een optreden op dat speciale Harense Open Podium in ’t Clockhuys. Het wordt echt een open podium: muziek, theater, dans, rap, cabaret, poëzie en al die andere disciplines. Er is plek voor een hele band, maar je mag natuurlijk ook in je eentje optreden. Beginners en doorgewinterde amateurs zijn welkom. Elk optreden mag ongeveer 10 minuten duren. De presentator van VRIJDAG praat iedereen en alles aan elkaar. De microfoon en de spotlights gaan ’s avonds om acht uur aan. Maar je moet je natuurlijk wel van tevoren aanmelden. Donderdag 31 mei is de laatste dag dat je je kunt opgeven. Dat moet via podia@bijvrijdag.nl.

Tegen de tijd dat het Open Podium boordevol dreigt te raken, vragen we het publiek massaal te komen. Op vrijdag 8 juni tussen 20.00 en 22.00 uur. En oh ja: de toegang is gratis.

Open Podium voor amateurkunstenaars;

deelnemers aanmelden tm 31 mei via podia@bijvrijdag.nl

Vrijdag 8 juni 2018, 20.00-22.00 uur

’t Clockhuys, Brinkhorst 3, Haren

Gratis entree