Midzomernachtwandeling in Noordlaren

NOORDLAREN

Ook dit jaar vindt de Midzomernachtwandeling plaats op 16 juni en start en eindigt bij het Natuurvriendenhuis De Hondsrug in Noordlaren.

De Midzomernachtwandeling wordt jaarlijks georganiseerd door Marcel Wetsteijn, natuurgids voor het IVN, Unesco Global Geopark de Hondsrug en gepassioneerd vrijwilliger bij het Natuurvriendenhuis De Hondsrug. Natuurliefhebbers kunnen te voet historische plekken ontdekken en genieten van de oude sagen en legenden die het landschap van Geopark De Hondsrug te vertellen heeft. De wandeling loopt langs verlaten zandpaden en door het mooie Noordlaarderbos, de zonsondergang tegemoet.

Om 20.00 uur verzamelen de deelnemers zich in de hal van het Natuurvriendenhuis en om 22.30 is iedereen weer terug. Deelname is gratis en kan vanaf 7 jaar. Aanmelden kan via m.wetstein@ziggo.nl. Wie na afloop wil nagenieten kan blijven overnachten op het kampeerveld of in het huis. Een slaapplaats reserveren kan via nivon.nl, of bel 088-0990980.