Beachvolleyballen aan de Hoornseplas

HAREN

Op zaterdag 16 juni vindt voor de 21e keer het Oryx Beachvolleybaltoernooi plaats. Beachvolleyballers vanuit de hele provincie (en daarbuiten) trekken naar het strand van de Hoornseplas om de krachten te meten in het zand.

Omdat er op verschillende niveaus gespeeld wordt kan iedereen zich naar hartenlust uitleven. Uiteraard is er tussen de wedstrijden door alle mogelijkheid om een frisse duik te nemen in de Hoornseplas of om lekker te picknicken op het gras. Als aan het eind van de middag de finales gespeeld worden en de zon begint te zakken, wordt de barbecue aangestoken om de dag in stijl af te sluiten.

De organisatie hoopt dat het, net als vorig jaar, weer lekker zonnig weer zal zijn!

Aanmelden voor het toernooi kan nog tot en met 9 juni via het inschrijfformulier op de website, www.oryxbeach.nl