De Zonnehof vierde feest | verslag

HAREN

Op zaterdag 26 mei was het feest: 50 jaar De Zonnehof in Haren! Het was stralend weer en er waren heel veel bezoekers. De festiviteiten werden geopend door locoburgemeester Michiel Verbeek en de directeur van de NNCZ, Roeli Mossel.

Showband Concordia uit Zevenhuizen liep door en rond het gebouw, met veel show en muziek, zodat alle bewoners ervan konden genieten. De kinderen van de showband gingen ook nog langs de woongroepen. ’s Middags was er een idrukwekkend optreden van Mariska Oostijen (zang) en Hans Kaldeway (piano).

Geschiedenis van De Zonnehof

De kraampjes met hebbedingetjes van de Lentefair werden druk bezocht en zeker de ouderen waren geïnteresseerd in de panelen met de geschiedenis van De Zonnehof. Het werd een prachtige dag voor de bewoners, medewerkers en vrijwilligers. ’s Avonds was er nog een weeksluiting met medewerking van ds. De Boer en het mannenkoor Da Capo. het was een fijne en feestelijke dienst.

Op zondagmiddag zorgde het optreden van het Kinderkoor Eigen-Wijs uit Ten Boer voor een mooi slot van de festiviteiten. Naast zang en dans bracht het koor zelfs een liedje over 50 jaar De Zonnehof ten gehore!