MO19 VV Gorecht voor de derde jaar op rij in KNVB bekerfinale district Noord

HAREN

MO19 VV Gorecht staat zaterdag 4 juni voor de derde jaar op rij in de finale om de KNVB beker Noord Nederland.

Het team VV Gorecht MO-19 bestaat uit een groep jonge vrouwen die al een aantal jaren samen voetballen. Als ‘ludiek protest’ tegen de, toen toch op mannen en jongens gerichte voetbalkleding, zijn ze ooit begonnen om te voetballen met knalroze voetbalkousen. Dit is het kenmerk geworden van dit super succesvolle meidenteam.

Al twee jaar op rij zijn ze zowel competitie kampioen als ook KNVB bekerwinnaar Noord Nederland geworden.

Dit jaar spelen ze woensdag 30 mei om 19:30 uit tegen Alcides/Meppel voor het derde jaar op rij om het competitie kampioenschap én dus zaterdag 4 juni om 15:30 in Joure tegen Broeksterwalden/Damwoude voor de derde jaar op rij de finale om de KNVB beker Noord Nederland. Ze gaan voor de hattrick, uniek in Nederland!

De drie leiders van MO-19 zijn Hans Postema, Willem Thijs en Diny Does. De trainer van MO-19 is Marcel Mooibroek.

De meiden met de roze kousen van VV Gorecht zijn een topteam waar Haren trots op mag zijn.