Open Tuinen Carrousel Drenthe Groei & Bloei 2018

REGIO

Dit jaar gaan 67 Drentse tuinen verdeeld over 4 regio’s voor u open. Deelnemers hebben gemeen dat de meesten van hen lid zijn van één van de 8 afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Drenthe.

In de maanden juni, juli, augustus en september zijn er steeds in een andere regio een flink aantal enthousiaste tuineigenaren die graag hun tuin aan u wil laten zien. Zodoende kunt u een grote diversiteit aan tuinen zien in de verschillende bloeiseizoenen.

In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 juni starten de Groei & Bloei afdelingen Roden en Zuidlaren deze carrousel met open tuinen in hun regio’s. Op beide dagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur de tuinen gratis te bezichtigen.

Welke tuinen doen mee?

Op de website www.opentuinencarrouseldrenthe.nl vindt u alle informatie over welke tuinen meedoen. Ook is daar een korte omschrijving van de tuinen te vinden met foto’s, de adressen en de dagen waarop de tuinen zijn geopend. Let op: sommige tuinen doen slechts 1 dag van het weekend de deuren open!

Kijk voor nog meer informatie over Groei & Bloei op of .

Tevens zijn folders, waarin het totale programma van 2018 staat, verspreid over een groot aantal toeristische gelegenheden en tuincentra