Kluswenscamper Hubo komt naar Haren

HAREN

UPDATE: De kluswenscamper komt a.s. vrijdag niet naar Haren, er is geen toestemming van de gemeente hiervoor.

Op vrijdag 8 juni staat de Kluswenscamper van Hubo tussen 13.00 en 15.00 op Kerkstraat in Haren. Bij de camper kunnen bezoekers een ‘kluswens voor een ander’ opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1000 euro, te besteden bij Hubo.

De kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Hubo winkels. Het hele land door. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen.

De prijs van 1000,- euro is te besteden in producten en in de unieke service van Hubo. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule, waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Hubo helpt’.

Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Hubo dan ook zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.