Winnares prijsvraag Icare op Italiaanse dag Haren

HAREN

Anita van der Ploeg, medewerker Icare thuiszorg, stond afgelopen zaterdag 2 juni voor Icare verpleging en verzorging op de Italiaanse dag in Haren. Icare had een prijsvraag waarbij bezoekers van de kraam het aantal opgeblazen handschoenen konden raden. Afgelopen woensdag is de prijs aan de winnares, mevrouw de Haan uit Haren, overhandigd!

Anita: „Mijn collega Thérèse en ik zijn gisteren (woensdag 6 juni) naar mevrouw.de Haan in Haren geweest om haar prijs te overhandigen. Zó leuk om te ervaren dat mensen heel enthousiast reageren als ze een kado hebben gewonnen! Mevrouw de Haan had een gokje gewaagd bij de kraam hoeveel opgeblazen ‘helpende handjes’ er in de mand zaten. Er zaten er 92 in! Mevrouw de Haan.zat er het dichste bij. „Ik win nooit wat", zei ze nog toen ze het briefje in de pot stopte... Bij het overhandigen van de kadobon kregen we beide spontaan een zoen!”