Sassenhein zomerfair

HAREN

Rondom het monumentale Paviljoen Sassenhein in Haren wordt zondag 24 juni voor de 9e keer de zomerfair gehouden.

Er komen dit jaar weer ruim 40 standhouders met een divers aanbod van brocante, bloemen en planten, sieraden, vachten, delicatessen, wijnen, aardbeien, kersen en nog veel meer. Dit jaar komen de aardbeien en kersen van de bekende boer Geert (Boer Zoek Vrouw ) die zelf aanwezig zal zijn. Bezoekers kunnen genieten op het terras van Paviljoen Sassenhein met het uitzicht op de plas Sassenhein. Vanaf 13.00 uur is er livemuziek en gratis schminken voor de kinderen.

De organisatie hoopt u vanaf 10.30 tot 17.00 uur weer te mogen begroeten. Een leuk uitje op zondag voor het hele gezin! De toegang en parkeren is gratis.

Paviljoen Sassenhein, Lutsborgsweg 51 Haren