Repetitieconcert Capriccio Clarinet Orchestra

HAREN

Het Capriccio Clarinet Orchestra van het Clockhuys nodigt muziekliefhebbers uit om komende zondag 17 juni een bijzonder muziekconcept bij te wonen in theater het Kielzog in Hoogezand: de concertrepetitie.

Capriccio speelt samen met solisten Bart de Kater en Jesse Faber, beiden op de bassethoorn, het nieuwe werk "Concertino for Two Basset Horns and Clarinet Orchestra" van de Amerikaanse componist Sean Osborn. Dit werk is speciaal voor Capriccio en de solisten geschreven en de wereldpremière zal plaats vinden tijdens het internationale ClarinetFest Festival begin juli in Oostende, België. Deze concertrepetitie hoort bij de intensieve voorbereiding van orkest en solisten op het optreden op dit festival.

Tijdens de concertrepetitie zal het werk en het bijzondere instrument de bassethoorn (lid van de klarinetfamilie) worden toegelicht door dirigent John de Beer en de solisten. De concertrepetitie wordt opgenomen door AE Audio Productions uit Muntendam.

Repetitieconcert, zondag 17 juni om 15.00 uur in in theater het Kielzog in Hoogezand