Kom in actie met Tineke voor het KWF

HAREN

De Harense Tineke Jager van Team Energy verzorgt zaterdag 16 juni een nieuwe actie voor het KWF: Jumping Fitness in Studio Energy. Speciaal voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan.

Tineke Jager zet zich samen met Team Energy al zeven jaar in voor de Stichting Mont Ventoux KWF. Het team houdt diverse acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Met de nieuwe actie hoopt Tineke mensen kennis te laten maken met deze mooie tak van sport op de kleine trampoline.

Om 10:00 en om 11:00 verzorgt zij deze speciale Jumping Fitness les. Je kan je opgeven via teamenergyharen@hotmail.com. Wees er snel bij, er zijn per uur 20 mini-trampolines beschikbaar. Kosten 10 euro. Kom in actie en geef je op, de opbrengst gaat volledig naar het KWF!

Zaterdag 16 juni, 10:00 en 11:00 uur, Studio Energy, Hortuslaan 3a Haren

Je kan Tineke ook steunen via