Speeddaten voor ondernemers

ONNEN

Het is tijd om te daten! Zakelijk daten wel te verstaan. Ben jij een leuke ondernemende vrouw of man en heb jij een eigen bedrijf waarin jij echt doet wat jij het allerliefste doet? Dan nodigt Open Coffee Haren jou uit voor een inspirerende date!

Op 21 juni ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen uit.

Speeddaten

In twee minuten tijd gaan we kort met elkaar daten. 2 minuten? Kort en krachtig en dus met SPEED! Hoe het gesprek verloopt, dat ontdek je samen. Misschien handig om alvast na te denken over hoe jij over wil komen op de ander en hoe jij jezelf het beste kan presenteren. Of juist niet, laat je lekker komen wat er komt.

Startende ondernemer

Ben je net gestart als ondernemer en vind je netwerken nog wat spannend. Dan is deze editie echt geschikt voor je. Sowieso zijn de bijeenkomsten lekker informeel, waardoor je jezelf kan zijn. Het speeddaten helpt je om te oefenen met het aangaan van gesprekken met (nog) onbekende ondernemers.