Kom zagen, timmeren en bouwen!

HAREN

Tijdens de laatste avond van de vierdaagse werd er door Huttenbouwdorp Haren geflyerd onder de wandelaars. Het Huttenbouwdorp vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie, 24 t/m 27 juli en vindt plaats op het veld bij het Dilgtplein achter het Maartenscollege in Haren.

Huttenbouwdorp Haren is elk jaar een belevenis voor schoolkinderen van groep 3 t/m groep 8. Ook dit jaar belooft het weer een prachtige week met leuke activiteiten te worden. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Je kan je op de startdag aanmelden bij de ingang van het Huttenbouwdorp. 4 euro per dag of 15 euro voor alle vier dagen. Het thema dit jaar is ‘Ter Land ter Zee en in de Lucht’.

Nieuw bij het Huttenbouwdorp

Nieuw dit jaar is dat kleuters uit groep 1 en 2 ook kunnen bouwen in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Opgeven hiervoor kan via stienstramaria@gmail.com

Op de Facebookpagina van kan je meer informatie vinden.