Ik heb een potje met vet

HAREN

Leerlingen van basisscholen in Haren en omgeving liepen vier avonden de 5 of 10 km. tijdens de avond4daagse die in Haren plaatsvond van maandag 11 tot en met donderdag 14 juni. De organisatie had weer prachtige routes uitgezet.

De slotavond met de intocht van de wandelaars trok ook dit jaar veel toeschouwers. De Clan MacBeth Pipe band voerde met hun indrukwekkende doedelzakken de stoet aan. Het publiek stond langs de route met bloemen en tractaties. Traditiegetrouw eindigde de avond4daagse op sportpark De Koepel, waar de wandelaars trots hun medaille ontvingen. Op een paar incidenten na, er vonden enkele vernielingen plaats, kan de organisatie terugkijken op een mooie en goed georganiseerde avond4daagse. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage.

Foto: Stef Steneker