Expositie Aan 't Zandpad met gratis open les Chi Neng Qikung

GLIMMEN

Tijdens de Open tuinweekend van Groei en Bloei op 7 en 8 juli kunt u ook de expositie in Aan 't Zandpad in Glimmen bekijken en meedoen met een gratis open les Chi Neng Qikung bij de vijver.

Kijktuin

Tijdens het Open tuinweekend ben je van harte welkom in Aan ’t Zandpad, een sfeervolle kijktuin en cursusruimte aan de Hoge Hereweg 27 in Glimmen. Het atelier is bedoeld voor ontspanning, creativiteit en bezinning.

Open les chi neng qigong

Op zondag 8 juli geeft Arianne de Zwart http://www.ariannedezwart.nleen open les chi neng qigong om 11.00 en om 12.00 uur.

Expositie

Aan ’t Zandpad is aangesloten bij het Tuinpad Op en bij Groei en Bloei. In het atelier is ook een expositie van stillevens en landschappen van Annemieke Fictoor http://www.annemiekefictoor.nlvan glaskunst van Gonny Fournier www.goitic.nl en van de Iconen en wandkleden van Gea Fictoor.

Bezoekers kunnen in alle rust genieten van een gratis drankje in de tuin en het atelier. Er wordt informatie gegeven over het cursusaanbod zoals over de maandelijkse Iconen schilderworkshops en over de workshops tijdens de zomerschilderweek van 13-18 augustus. Ervaren docenten verzorgen de cursussen Yoga, Tai chi, Chikung, Zenmeditatie, Mindfulness en Compassietrainingen, Omgaan met hooggevoeligheid, Huismuziek en Schilderworkshops. Machiel Welbergen www.taichischoolbailong.nl geeft regelmatig Tai chi bij de vijver en personal training in het atelier www.F1T.nl.

Informatie en aanmelding www.aanhetzandpad.nl

Gea Fictoor Hoge Hereweg 27 9756 TG Glimmen

050-4061358