Dier Doet is hét evenement voor dierenliefhebbers

GRONINGEN

Honden, slangen, geiten, konijnen, katten, cavia’s, hamsters, noem het maar op en ze zijn vertegenwoordigd op Dier Doet. Op het evenement ‘Dier Doet’ op zondag 1 juli bij Terra MBO in Groningen leer je alles over je favoriete dier. Je krijgt bovendien de kans om mee te doen aan talrijke demo’s en workshops.

Dier Doet is actief qua karakter en informatief van aard. Het wemelt van de doe-activiteiten en experts vertellen over hun eigen (dier)expertise. Hiermee kom je binnen no-time alles te weten over de verzorging, training en voeding van allerlei diersoorten. Dier Doet is bovendien verrassend. Pak je kans en bekijk een reptiel of ander exotisch dier van dichtbij.

De organisatie van Dier Doet is in handen van de examenstudenten van de opleiding Dierverzorging van Terra MBO Groningen. Eén van hun examens is het organiseren van het evenement Dier Doet, waarbij ze de kennis en passie voor het vak als geen ander overbrengen.

Doe mee in je eentje, neem je trouwe viervoeter mee of laat je vergezellen door vrienden of familie.

Dier Doet: zondag 1 juli van 11.00 - 16.00 uur

Locatie: Terra MBO

Adres: Hereweg 99 Groningen

Entree & parkeren: gratis

Voor meer informatie zie