Open Tuinen Estafette Groei & Bloei Haren/Eelde

HAREN/EELDE

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 juli staan 23 prachtige tuinen van Groei & Bloei afd. Haren/Eelde open voor het publiek. Dit Open Tuinen Weekend maakt deel uit van de Open Tuinen Estafette georganiseerd door Groei & Bloei provincie Groningen.

De estafette is begonnen half mei door Groei & Bloei afdeling Appingedam. Om de twee weken wordt het stokje van de estafette overgenomen door een andere afdeling in Groningen. Na Haren/Eelde volgen in het weekend van 21 en 22 juli de tuinen in Midden-Groningen en Veendam, op 4 en 5 augustus de tuinen rond Stadskanaal en tot slot op 18 en 19 augustus de tuinen rond Winschoten.

In principe zijn de tuinen geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis! Verdere informatie over de tuinen vindt u op de landelijke website www.groei.nl en www.haren.groei.nl.