Energiespreekuur in ‘t Clockhuys

HAREN

Er wordt op vrijdag 29 juni van 19:30 tot 20:30 opnieuw een Energiespreekuur gehouden in ‘t Clockhuys. Na de succesvolle oprichting van een Buurkracht groep in postcode 9753 (Oosterhaar) neemt Transition Town Haren het voortouw om een tweede groep op te richten.

Eigenaren van woningen met postcode 9751 die belangstelling hebben om een dergelijke groep in hun postcodegebied op te richten worden opgeroepen zich te melden bij het energiespreekuur (kan ook per email aan transitiontownharen@gmail.com).

Buurkracht is een organisatie opgericht door Enexis, onze netwerkbeheerder, in opdracht van haar aandeelhouders (de noordelijke provincies en gemeenten). Doelstelling van Buurkracht is door middel van lokale groepen huiseigenaren te stimuleren elkaar te helpen met energiebesparing.