Moerasvogels en vleermuizen in de avond

NOORDLAREN

Het Groninger Landschap houdt op zaterdag 30 juni organiseerteen wandeling met het thema: Moerasvogels en vleermuizen in de avond.

Het Groninger Landschap neemt u mee op een wandeltocht door een prachtig moerasgebied van Het Groninger Landschap. We gaan niet kijken, maar luisteren! Veel moerasvogels zoals Roerdomp, Waterral en Porseleinhoen zijn namelijk 's avonds goed te horen. Beleef het vogelen op een totaal andere manier door de geluiden van de avond op u te laten inwerken. Daarnaast gaan we met een batdetector op zoek naar vleermuizen.

De wandeling is circa 5 kilometer lang. Tip: neem laarzen of stevige schoenen mee en winddichte kleding.

Locatie: Parkeerplaats Haventje Noordlaren, Lageweg 41, Noordlaren

Tijd: 21.00 - 23.30 uur

Deelname is gratis