Modderdag op de Mikkelhorst

HAREN

De Mikkelhorst sluit op zaterdag 30 juni aan bij de nationale ModderDag. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar ontdekken tijdens deze ModderMiddag wat modder is, hoe lekker je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is.

De kinderen kunnen bij De Mikkelhorst spelen met de Modder-Buikschuifbaan, Modder-Beautysalon en Modder-Kunst maken. Ontdekken, spelen, leren, opgroeien in het besef dat we nu en later zuinig moeten zijn op onze natuur.

ModderDag is een wereldwijd initiatief onder de naam Mud Day. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. IVN Natuureducatie organiseert ModderDag in Nederland voor de zesde keer. Afgelopen jaar deden in Nederland meer dan 160.000 kinderen op 3200 locaties mee.

Toegang: gratis (een vrijwillige bijdrage in de melkbus wordt zeer gewaardeerd)

Meenemen: handdoek + extra set kleren

Deelname: op eigen risico

Kijk voor meer informatie over ModderDag op