De Rieshoek houdt een open dag

NOORDLAREN

De ondernemers in De Rieshoek openen op zondag 15 juli hun deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in de Rieshoek.

Er is die dag binnen en buiten het gebouw veel te doen, want naast de ondernemers zijn ook de kunstenaars van de huidige expositie aldaar aanwezig. Er worden ook masterclasses gegeven. Het programma is daardoor gevarieerd en aantrekkelijk voor jong en oud.

Programma masterclasses

-Met Bernhard van Loon en Klaas Bil gaat u een meditatieve wandeling doen in de omgeving om vervolgens onder hun deskundige leiding de indrukken tijdens de wandeling met elkaar om te zetten in een persoonlijk kort vers/gedicht (vanaf 14 jr.). Van 13:00 tot 17.00 uur.

-Willem Knottenbelt gaat u anders leren kijken tijdens zijn masterclass abstract schilderen op papier of doek (vanaf 10 jaar). Van 13:00 tot 17:00 uur zijn er twee workshops.

-Wim Velt neemt u mee naar buiten voor een masterclass landschapsschilderen. Hij kan je als geen ander pakkende details en de grote lijnen in een paar streken op het doek leren zetten (vanaf 14 jaar). Van 10:00 tot 13:00 uur.

-Ook bij Annemieke van Mooimiek kan iedereen een abstract schilderij komen maken, maar dan van wol. Ook kan er een Noordlarense schapenvacht worden gevilt tot een mooi kleedje. (hiervoor vraagt ze wel een extra bijdrage). Van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur geeft zij vier workshops.

Inschrijven voor de masterclasses per dagdeel kan via activiteitenrieshoek@gmail.com

Voor technische activiteiten met hout en restmateriaal kunnen kinderen vanaf 6 jaar doorlopend terecht in De Knutselkeet op het plein. Ook grote kinderen zijn er welkom!

In de huiskamer van LEFF kan men terecht voor lekkere koffie, thee en heerlijke tosties.

De Rieshoek, Zuidlaarderweg 63 Noordlaren, 15 juli, van 10:00 tot 13:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur

Bijdrage € 5 euro voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 14 jaar (aan de deur). De helft van uw bijdrage komt ten goede van behoud van de Rieshoek.