Zakelijk speeddaten: vervolgdates

HAREN

Er zijn veel netwerkclubs en vele manieren van netwerken, maar voor diverse ondernemers kan een netwerkbijeenkomst erg spannend zijn en is het soms moeilijk om in gesprek te raken. Bij Open Coffee Haren worden interactieve methodes gebruikt waardoor mensen makkelijker met elkaar in gesprek komen en met anderen in gesprek komen dan ze normaal gesproken zouden doen.

Zo was er in juni Speeddaten. Dit bleek een dusdanig succes dat het verzoek vanuit de deelnemers kwam of het niet nog langer kon doorgaan. Toen de vraag kwam „Wie heeft er een gesprek gehad die een vervolgdate waard is?", kwamen er veel handen omhoog. Op de vraag „Wat is je het meest bijgebleven?, kwamen antwoorden als "Het was erg inspirerend".

Algemene reacties op de Open Coffee Haren bijeenkomsten: open, laagdrempeling, leuk, een aanrader, inspirerend.

Open Coffee Haren vindt het fijn om zulke positieve feedback te krijgen van de deelnemers. Dit werkt inspirerend voor volgende bijeenkomsten.

Luister naar reacties van deelnemers op de facebookpagina van Open Coffee Haren.

De eerstvolgende Open Coffee is op 19 juli, De Tiehof, Bakkerweg 4 Onnen.