Aardbevingscafé Zuidlaren

ZUIDLAREN

U bent uitgenodigd om maandag 9 juli het Aardbevingscafe in de Sprookjeshof in Zuidlaren bij te wonen om te horen wat de standpunten zijn van de Burgemeester van Tynaarlo en Annemarie Heite.

Burgemeester van Tynaarlo Marcel Thijsen en aardbevings ervaringsdeskundige Annemarie Heite zullen in gesprek gaan met de gedupeerden van de aardbevingen rondom Zuidlaren, De Groeve en omstreken. Dit naar aanleiding van de aanbiedingen die de gedupeerden onlangs van de NAM hebben ontvangen.

Burgermeester Thijsen beantwoord waar mogelijk vragen en verteld waar de gemeente op dit moment staat in het proces rondom de vergoeding van de schade door de NAM en de veiligheid van de burgers in onze Gemeente.

Annemarie Heite zal in een presentatie de mensen meenemen in haar ervaringen met de NAM en de strijd om erkenning en vergoeding van aardbevingschade. Annemarie is natuurlijk geen onbekende op dit gebied. Zij zal de bezoekers zeker van waardevolle tips kunnen voorzien.

De belofte van de NAM dat alle schade tot 25.000 euro ruimhartig wordt vergoed lijkt niet te worden nagekomen. Inmiddels zijn er aanwijzingen bekend waarin gedupeerden aanbiedingen hebben gekregen die volstrekt niet de hoogte van de schade dekken. Dat roept natuurlijk veel vragen op. vragen die wij tijdens het aardbevingscafé proberen te beantwoorden.

Aanvang Aardbevingscafé: 19.30 uur