Op de pedalen van Haren naar Haren

HAREN

In het centrum van Haren was het zondag 1 juli een drukte van belang. In alle vroegte hadden wielrenners en handbikers zich bij ‘t Cockhuys verzameld om deel te nemen aan de 6de editie van de wielerklassieker Haren - Haren.

De deelnemers konden kiezen tussen twee routes: de 165 kilometer van Haren naar Haren Duitsland en terug of de 105 kilometer van Haren naar Odoorn (Drenthe) en terug naar de finish in de Kerkstraat. Twee prachtige routes die dwars door het mooie landschap van Groningen en Drenthe voerden op weg naar Haren in Duitsland. In samenwerking met Stichting BEA konden ook handbikers meedoen aan een 40 kilometer of 80 kilometer handbike-toertocht. De start van de verschillende groepen in de Kerkstraat trok ondanks het vroege tijdstip veel bekijks.

Foto: Stef Steneker