Het Hendrik Nijboer toernooi bij VV Haren

HAREN

Op zondag 8 juli 2018 wordt het Hendrik Nijboer toernooi gespeeld bij VV Haren. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit toernooi rond de 59e keer gehouden, maar aangezien er in het verleden niet goed is bijgehouden hoe vaak het toernooi plaatsvond, blijft het exacte aantal keren een vraagteken.

Traditiegetrouw is het toernooi bedoeld voor de nieuwe D-elftallen voor het daarop volgende seizoen. Er wordt gespeeld in twee niveaus. Het hoogste niveau is voor divisies en hoofdklasse teams, hier is plaats voor 10 teams. Het twee niveau is voor teams uit de eerste en goede tweede klasse teams, hier is eveneens plaats voor 10 teams.

Ook dit jaar was het toernooi weer direct volgeboekt met vele aansprekende teams, zoals GVAV, Be Quick, FC Groningen, Helpman, WVV, Hoogezand en natuurlijk de talenten van VV Haren.

Dit toernooi voor JO13-teams (of JO12) wordt gespeeld bij VV Haren op het mooie complex de Koepel in Haren. U bent van harte welkom om te komen kijken.