Schrijvend Op Verhaal

HAREN

Sinds kort heeft de Harense Tatjana Schut een praktijk voor creatief dagboekschrijven. Tatjana Schut is een bekend gezicht in Haren, zij is de coördinator van het CJG Haren. Naast haar werkzaamheden daar is zij gecertificeerd schrijfbegeleider.

„Dagboekschrijven is wat veel mensen doen, Anne Frank is een bekend voorbeeld. Wat weinig mensen weten is dat je veel meer uit het schrijven kunt halen, met behulp van concrete schrijfopdrachten. Dit is erg leuk om te doen is mijn ervaring. Het is verrassend en inzichtgevend”, legt Tatjana uit. Tijdens een revalidatieperiode van haarzelf kwam ze in aanraking met (creatieve) schrijftechnieken. Enthousiast geworden volgde ze de opleiding tot creatief coach en vervolgens de training Schrijvend Begeleiden. ”Schrijven kun je inzetten om jezelf beter te leren kennen (zelfreflectie).”

Deze zomer organiseert Tatjana een zomer schrijf 3-daagse waarin je de basistechnieken leert naar aanleiding van het thema ‘Inspiratie’. Daarnaast ga je aan de slag met andere creatieve vormen zoals tekenen en schilderen. Schrijf,-of tekentalent is absoluut niet nodig. De geleerde technieken kun je daarna thuis gebruiken om verder te schrijven.

De schrijf 3-daagse vindt plaats op 8, 9 en 10 augustus van 10.00 tot 12.30 uur in Haren. Wil je er meer over weten en je aanmelden? Kijk dan op de website van Tatjana Schut www.schrijvendopverhaal.nl