BioTOPvakantie voor kinderen in de Biotoop

HAREN

Veel mensen kennen zo langzamerhand de inspirerende activiteiten op het terrein van De Biotoop van Haren. Ook in de zomervakantie is er van alles te beleven voor kinderen en jongeren uit Drenthe en Groningen. Na de succesvolle eerste BioTOPvakantie vorig jaar, voor kinderen van 6-14 jaar, kunnen kinderen dit jaar terecht in de week van 23-27 juli.

BioTOPvakantie voor kinderen

Onder begeleiding van professionele kunstenaars, musici, outdoor-trainers, tuinders, yogadocenten en koks worden kwalitatieve en verrassende workshops aangeboden. Er zijn activiteiten buiten bij de tuinen en open kas, en binnen bij ateliers en de theater-/filmzaal van de Biotoop. De week wordt afgesloten met een totaaltheaterproductie, onder leiding van Gabrielle Glasbeek (Vrouw Holland, Vrijdag).

Voor meer informatie, het gevarieerde programma en opgave zie: www.biotopvakantie.nl.