Delegatie ambtenaren uit Stad niet tegengehouden door vrijwilliger Zwembad Scharlakenhof

HAREN

De delegatie ambtenaren uit Stad die een bezoek bracht aan Zwembad Scharlakenhof is toch niet tegengehouden door een vrijwilliger. Voorzitter Piter Bakker van het zwembad baseerde zich op onjuiste berichten. Bakker: „Mij was verteld dat de vrijwilliger de ambtenaren de weg had versperd. Zo stond het ook in een bericht op social media. Maar dat blijkt nu toch anders. De groep is niet tegengehouden.”

Ambtenaren van Groningen en Haren brachten dinsdag 10 juli een werkbezoek aan diverse sportlocaties in Haren, waaronder ook Zwembad Scharlakenhof.

Het bezoek van de ambtenaren van de gemeente Groningen dinsdag 10 juli viel verkeerd bij de vrijwilliger van het zwembad, vanwege de op handen zijnde herindeling. „De vrijwilliger heeft de ambtenaren laten weten dat ze hier nog niks te zoeken hadden, omdat de fusie nog geen feit was”, aldus Bakker dinsdag j.l..