Heerlijk Haren gaat dit jaar wel door!

HAREN

Heerlijk Haren, hét culinaire evenement van Haren, zit er bijna aan te komen. De 4e editie vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober op ‘t Clockhuysplein in Haren.

Heerlijk Haren is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één de gezelligste en lekkerste evenementen van het jaar! Tijdens dit weekend kunnen alle lekkerbekken van Haren en omstreken weer smullen van alle heerlijkheden die ter plekke gekookt worden.

Op dit tweedaagse event presenteren diverse restaurants en bedrijven hun gastronomische kunsten. Kom genieten en proeven van allerlei culinaire hoogstandjes, biofood, fingerfood en streekgerechtjes. De hapjes worden betaald met munten die dit jaar ook gepind kunnen worden. Neem gerust uw kind(eren) mee naar Heerlijk Haren. In de speciale kidscorner zullen de kinderen ‘heerlijk’ vermaakt worden. Bij eten hoort drinken. Natuurlijk wordt daar ook voor gezorgd. Bij de verschillende wijn- en bierbars kun je een drankje halen dat perfect past bij je gerechtje.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd weer een heerlijk weekend te worden!

Wanneer: 26 en 27 oktober 2017

Tijdstip: 15.00 uur tot 22.00 uur

Locatie: Clockhuysplein (Kerkstraat) Haren

Meer informatie: www.ervaarharen.nl