Goed in je vel

ONNEN

Ineke Vlaar: „Eind 2016 ben ik gestart met mijn praktijk. Een wens van mij was een eigen praktijkruimte aan huis. Dus zul je een eerste stap moeten maken om je doel te realiseren, anders verandert er niets. Dat is wat ik ook tegen mijn klanten zeg. Zo gezegd, zo gedaan! De naam van mijn praktijk zegt al waar ik voor sta. Ik vind het belangrijk dat jij je goed in je ‘lijf’ voelt. Zowel fysiek als geestelijk. Blijf op Maat, Blijf in Balans, voel je goed in je Lijf en wees Maat met jezelf. Gewoon, omdat je het waard bent! Daar word je toch Blij van?!”

Ineke haar missie is om mensen op weg te helpen naar een gezonde leefstijl om zich vitaal en goed in hun vel te voelen. „Tegenwoordig worden we blootgesteld aan straling, bewerkte voedingsmiddelen, stress. Door dit alles raakt ons lichaam en geest ontregeld en weet hier niet goed mee om te gaan met alle gevolgen van dien. Een goede leefstijl herstelt de interne balans. Ik coach en begeleid mensen die willen afvallen, fitter willen worden en/of zich lekkerder in hun vel willen voelen. Leefstijl gaat over de manier waarop je voor jezelf zorgt en in het leven staat. Leefstijl is niet alleen voeding, maar gaat heel wat stapjes verder en omvat meerdere levensgebieden die allen van invloed zijn op je energieniveau. Denk aan zingeving, voeding, beweging, rust, ontspanning, stressreductie en vermindering van de belasting door toxische stoffen.

Ter ondersteuning ben ik gaan werken met essentiële oliën van doTERRA. Ik geloof in ‘Terug naar de Natuur’. Deze oliën zijn goed in te zetten daar waar het gaat om fysieke gezondheid, gemoedstoestand en geestelijke gesteldheid. Ze zijn 100% puur en zuiver. Zonder toevoeging van conserveer- en vulmiddelen en synthetische bestanddelen. Ik ben erg enthousiast over deze oliën en vertel je er graag meer over, vertelt Ineke Vlaar.”

Ze geeft ook AromaTouch®massage. „Deze heilzame en ontspannende massage bestaat uit een rug- en voetmassage. De acht oliën worden opgenomen door de huid en dringen diep door tot in het weefsel om zo het zelfhelende vermogen van het lichaam aan het werk te zetten. De massage is gericht op zowel de emotionele als de lichamelijke gezondheid. De duur bedraagt 45 minuten”, licht Ineke Vlaar toe.

”Waar kies jij voor? Futloosheid of Energie? Stress of Balans? Lijden of Leiden? Prullenbak of Preventie? Reactief of Proactief? De keuze is aan jou! Gelukkig ben je nooit te oud om te leren en om iets aan je gezondheid te doen. Maar wacht er niet te lang mee. Van uitstel komt afstel!”, benadrukt Ineke Vlaar.

Aankomende vrijdag 7 december nodigt Ineke je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Van 16:00 – 20:00 heeft zij een ‘open huis’ aan de Tijborgsteeg 11 in Onnen. Graag laat ze je zien waar ze mee bezig is. Met een hapje en een drankje, leuke aanbiedingen en diverse producten te koop. Ben je geïnteresseerd? Dan ziet ze je graag!

Voor meer informatie zie www.blijfopmaat.nl

Praktijk (B)Lijf op Maat, Tijborgsteeg 11 Onen