Workshop fondsenwerving vol tips en nuttige informatie

Haren - Hoe pak je fondsenwerving succesvol aan? Dat thema stond centraal tijdens de lezing van Freek Mekking, senior projectadviseur, op dinsdagavond 19 maart.

In de gezellige buurtkamer van zorgcentrum de Zonnehof vertelde Mekking over fondsenwerving bij het Oranjefonds. Vertegenwoordigers van uiteenlopende stichtingen en verenigingen hebben veel informatie en tips gekregen over hoe je fondsenwerven succesvol kunt aanpakken. Aansluitend hebben de deelnemers hun projecten in de groep voorgelegd. Op alle voorstellen zijn van diverse kanten reacties gekomen waarmee men verder kan.

Deze training  is een van de vele trainingen en workshops van de 'Kenniskaravaan'. Een programma, samengesteld door het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging, die door bedrijven en stichtingen kosteloos wordt aangeboden aan de maatschappij.

Volgende workshop

De volgende workshop ‘Begeleiden van minder mobiele ouderen’ staat gepland op donderdag 4 april. Op deze avond zullen een ergotherapeut en een fysiotherapeut geïnteresseerden vertellen over het begeleiden en ondersteunen van minder mobiele ouderen.

De avond duurt van 19:30 tot 21:30 en vindt plaats in Grand Café De Dilgt in Haren. Aanmelden kan via Torion.